Dragi colegi,

Următoarea sesiune de COLOCVIU, eveniment care marchează finalizarea formării în psihodramă, va avea loc în 2-3 februarie 2024.

Data limită pentru înscriere și trimiterea lucrării de colocviu este 2 ianuarie 2024, ora 23:59.

Rugămintea noastră este de a pregăti și trimite din timp documentele și lucrarea de colocviu pe adresa secretariatului (secretariatspjlm@gmail.com), după data limită nu le vom mai putea accepta.

Aducem în atenția voastră principalele informații care să vă orienteze în legătură cu participarea la colocviu:

 • Depunerea lucrărilor de colocviu se face cu 2 luni înainte de termenul de susținere, conform ghidului de organizare și desfășurare.
 • Până la momentul depunerii lucrării este nevoie să aveți îndeplinite condițiile de participare la colocviu și să depuneți toate actele necesare:
  • recomandare finalizare grup constant etapa superioară, original
  • 3 seminarii teoretice
  • 3 seminarii speciale
  • 90 ore de supervizare din care minim 30 ore de supervizare individuală
  • îndeplinirea orelor avizate de practică – 160 de ore din care minim 80 ore conducere de grup constant (restul poate fi monodramă sau alte activitati de grup)

Taxa de participare la colocviu este de 600 lei – corespunzatoare pentru 20 ore de formare (atât prevede curricula de formare pentru colocviu). Taxa poate fi plătită până la intrarea în colocviu (2 februarie 2024).

Participanții care promovează colocviul și îndeplinesc condițiile de trecere la treapta de autonom (300 ore de activitate de practică autorizată și 150 ore de supervizare), vor putea primi certificat de psihoterapeut autonom de psihodramă.

Toți cei care se încadrează la secțiunea „conducători de psihodramă” (nu sunt psihoterapeuți), sunt rugați să ne scrie pentru a clarifica cadrul în care ei pot susține colocviul.

Pentru a păstra corespondența doar cu persoanele care intenționează să susțină colocviul în februarie 2024 și pentru a nu omite pe cineva interesat, vă rugăm să anunțati secretariatul de intenția de a vă prezenta la această sesiune de colocviu, dacă nu ați făcut-o deja, prin completarea formularului următor: https://forms.gle/CqgZS4NkQXChow1p9

Există 2 documente care să vă orienteze în redactarea lucrării și organizarea colocviului, vă rugăm să le solicitați de la secretariatspjlm@gmail.com.

Mulțumim pentru interes, înțelegere și colaborare, ținem aproape!

Organizatorii