Invitație

Societatea de Psihodramă ”J.L. Moreno” (SPJLM), împreună cu Asociația de Psihodramă Clasică (ARPsiC)  vă invită la a 13-a ediție a Conferinței Naționale de Psihodramă, în 19-21 noiembrie 2021. Evenimentul se va desfășura integral online, pe platforma Zoom.

Evenimentul se adresează psihodramaticienilor (practicieni sau în formare), dar și psihoterapeuților sau studenților din alte abordări, care sunt interesați de filosofia și modalitățile de lucru psihodramatice.

Procedura de înscriere

  1. Completați formularul de înscriere.
  2. Achitați taxa de participare.
  3. După publicarea programului complet, veți fi invitați să alegeți atelierele la care doriți să participați. Repartizarea la workshopuri se va face pe baza preferințelor exprimate în formularul de repartizare pe care îl vom trimite în cursul lunii septembrie, în funcție de numărul de locuri disponibile, în ordinea plăților încasate (conform extrasului bancar al Societății). Nu se poate garanta înscrierea la un anumit atelier, dar plata timpurie mărește șansele de a accesa atelierele dorite.

Taxe de participare

Taxele se achită în contul deschis la Banca Transilvania: RO13 BTRL 0130 1205 9599 19XX

Titular de cont: Societatea de Psihodrama J.L. Moreno

Mențiuni: numele personei pentru care se face depunerea; Conferința Psihodramă 2021

Precizări:

  • Numărul locurilor este limitat.
  • Ordinea plăților va determina prioritatea în alegerea atelierelor.
  • Taxele nu se restituie în cazul în care cineva nu mai poate participa.
  • Taxa acoperă participarea la conferința online și diploma de participare.
  • Se vor face demersurile necesare pentru obținerea a 16 credite CPR. Pentru cei aflați în formare sau pentru ne-membrii CPR, se vor recunoaște 16 ore de seminar teoretic.

Program provizoriu

Formular de înscriere

Acesta este formularul de înscriere pentru participare la Conferință. Dacă doriți să susțineți un atelier sau o lucrare științifică, vă rugăm să ne contactați pe email la spjlm.cd@gmail.com

Va urma...

Vom publica detaliile Conferinței, pe măsură ce acestea se confirmă de către susținătorii de lucrări și ateliere, precum și de Comitetul științific al Conferinței.

Pentru orice clarificări, ne puteți contacta pe adresa spjlm.cd@gmail.com.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag,

Consiliul director al SPJLM