Dragi colegi,

Vă anunțăm că Albert-Lőrincz Enikő, psihoterapeut,  formator în psihodramă susţine un seminar teoretic cu tema Fenomene și procese în grupul de psihodramă.

Seminarul teoretic de 20 de ore va avea loc în spațiul online (platforma zoom) în perioada 4-6 februarie în limba maghiară. Seminarul este oferit prioritar persoanelor aflate în formare în psihodramă în ambele etape în cadrul Societăţii de psihodramă “J.L.Moreno”, dar sunt invitaţi şi alţi profesionişti interesaţi de tema seminarului. Taxa de participare este de 25 lei/unități de muncă.

Scopul seminarului este încurajarea folosirii competente a cadrului terapeutic și dezvoltarea capacităţii de a surprinde procesele și fenomenele care determină dinamica de grup /care acționează la nivelul latent/ și care fac posibilă schimbarea.

Se va oferi fundamentare teoretică în legătură cu fenomenele și procesele de grup și se vor face demonstraţii pentru sensibilizare în sensul de a le recunoaște și de a înțelege dinamica latentă a grupurilor de terapie. Se va încuraja utilizare tehnicilor de psihodramă cu scopul descifrării mobilurilor inconştiente care stau la baza procesului de grup.

Adresa pentru informații suplimentare și înscriere: e.albert.lorincz@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!