Dragi colegi,

Vă anunțăm că Albert-Lőrincz Enikő psihoterapeut,  formator în psihodramă susţine un seminar teoretic cu tema Fenomene și procese în grupul de psihodramă.

 

Seminarul teoretic de 20 de ore va avea loc în spațiul online (platforma zoom), în perioada 1-3 octombrie, în limba română. Seminarul este oferit prioritar persoanelor aflate în formare în psihodramă în etapa superioară în cadrul Societăţii de psihodramă “J.L.Moreno”, dar sunt invitaţi şi alţi profesionişti interesaţi de tema seminarului. Taxa de participare este de 25 lei/unitati de munca.

Adresa pentru informatii suplimentare si inscriere: e.albert.lorincz@gmail.com

Scopul seminarului:

Scopul seminarului este încurajarea folosirii competente a cadrului terapeutic și dezvoltarea capacităţii de a surprinde procesele și fenomenele care determină dinamica de grup /care acționează la nivelul latent/ și care fac posibil schimbarea.

Se va oferi fundamentare teoretică legat de fenomenele și procesele de grup, și se vor face demonstraţii pentru sensibilizare în sensul de a le recunoaște și de a înțelege dinamica latentă a grupurilor de terapie. Se va încuraja utilizare tehnicilor de psihodramă cu scopul descifrării mobilurilor inconştiente care stau la baza procesului de grup.

 

INFO SUPLIMENTARE

Munca se va incepe vineri la ora 16. Se va lucra 5 unitati de cate 45 min, deci pana la 20.15 (cu doua pauze de cate 15 min.) Sambata se fac 10 unitati (9-13.15 si 15-19,15) iar duminica 5 unitati (9-13.15). In total seminarul este de 20 ore (adica unitati de cate 45 min.) Celor care se inscriu le voi trimite descrierea detailata a tematicii abordate, bibliografia si contractul care trebuie completat, semnat si trimis inapoi mie, inainte de seminar.