Încarc Evenimente

Va anuntam ca Enikő Albert-Lőrincz psihoterapeut si formator în psihodramă, susţine un seminar teoretic cu tema Fenomene și procese în grupul de psihodramă.

Seminarul teoretic de 20 de ore va avea loc în spațiul online (platforma zoom) în perioada 10-12 decembrie în limba maghiară şi este oferit prioritar persoanelor aflate în formare în psihodramă în ambele etape în cadrul Societăţii de psihodramă “J.L.Moreno”, dar sunt invitaţi şi alţi profesionişti interesaţi de tema seminarului. Taxa de participare este de 25 lei/unitati de munca.

Adresa pentru informatii suplimentare si inscriere: e.albert.lorincz@gmail.com

Scopul seminarului:

Scopul seminarului este încurajarea folosirii competente a cadrului terapeutic și dezvoltarea capacităţii de a surprinde procesele și fenomenele care determină dinamica de grup /care acționează la nivelul latent/ și care fac posibila schimbarea.

Se va oferi fundamentare teoretică legat de fenomenele și procesele de grup și se vor face demonstraţii pentru sensibilizare în sensul de a le recunoaște și de a înțelege dinamica latentă a grupurilor de terapie. Se va încuraja utilizarea tehnicilor de psihodramă cu scopul descifrării mobilurilor inconştiente care stau la baza procesului de grup.

Va asteptam cu drag!

  • Acest eveniment a trecut.
  • Start Time
    12:00am
  • Finish Time
    11:59pm