Zoom, 19-22 ianuarie 2023

Seminarul de Fenomene de grup este un seminar obligatoriu pentru etapa 1 de formare în psihodramă.

Într-un context în care ne este dificil să asigurăm cele mai bune condiții la sală pentru desfășurarea seminarului cu un grup mare de persoane și anticipând cheltuieli mari de deplasare, cazare și masă pentru unii dintre voi (într-o perioadă cu creșteri semnificative de prețuri), vă anunțăm că seminarul se va desfășura online, pe platforma Zoom.

Avem experiența organizării seminarului anterior în același cadru iar feedback-ul participanților a fost unul foarte bun (4,9 din 5), ceea ce ne dă încredere să sperăm că obiectivele de învățare vor fi atinse și de această dată.

Pentru toți cei care veți participa la acest seminar (și cei care ați trimis deja un mesaj pentru a confirma înscrierea), vă rugăm să completați formularul următor: https://forms.gle/VB3yKnFTtC9jbniP8

Costurile financiare sunt: 25 lei ora X 30 ore de formare = 750 lei.

Plata va fi făcută în contul SPJLM, în două tranșe: 450 lei până la finalul lunii decembrie 2022 și 300 lei până la începerea seminarului, 19 ianuarie 2023. Desigur, dacă doriți, achitarea integrală până la finalul acestui an este posibilă.

Cont SPJLM: RO13BTRL01301205959919XX, Banca Transilvania, cu mențiunea: seminar fenomene de grup, tranșa … (1 sau 2).

Pentru orice alte informații/întrebări, vă rugăm să ne scrieți aici, pe adresa secretariatspjlm@gmail.com